Palvelut

Palvelut (varaa aika)

JK-Ohjelmien ydinosaamista on laadukas, asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön seuraavia palveluita:

Keskeisin osaamisemme on yritysten laadunhallintaan liittyvissä palveluissa ja tuotteissa. Tuotevalikoimaamme kuuluva Balanssi on helppo ja joustava vaihtoehto erityisesti pienille yrityksille ja yhdistyksille.

QL-Space liiketoiminnan ohjauksen uudet mahdollisuudet

QL Space on digitaalinen työalusta, jolla tuetaan johtamista, mahdollistetaan kehittymistä, kehitysohjelmia ja -työpajoja sekä muutosta organisaatioissa. Varmisttaksemme osallistavan työotteemme ja koko asiakasorganisaation mahdollisuuden osallistua toteutamme kaikki toimeksiantomme tällä kehitysalustalla.

QL Space toimii erinomaisesti aktiivisena operatiivisen johtamisen työkaluna ja soveltuu erinomaisesti myös erilaisten kehitysprojektien ja -ohjelmien läpivientiin sekä alustana johtamisjärjestelmille (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 jne.)

BALANSSI taloushallinto pienille yrityksille ja yhdistyksille

Balanssi taloushallinto on erittäin helppokäyttöinen ohjelmakokonaisuus pienyrittäjille ja yhdistyksille. Balanssin käyttö on nopea oppia

. Hyödyntäessäsi Balanssin tuomia etuja, Sinulle jää enemmän aikaa uusille asiakkaille ja tuottavalle työlle. Lisäksi pysyt jatkuvasti selvillä yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Mahdollisissa kysymyksissä tavoitat ystävällisen puhelinneuvonnan Balanssin suorasta numerosta ja hyödynnät sen ilman lisäpuhelumaksuja

JK-Ohjelmien monipuolinen ja pitkä kokemus taloushallinnosta ja yhdistystoiminnasta tuo merkittävää lisäarvoa ratkaisun toteutusvaiheessa.

JK-Ohjelmilta hankittuun Balanssiin voi tilata koulutusta tarpeen mukaan.

Balanssi-ohjelmistot valmistaa Suonentieto Oy